Karte raspodeljene u rekordnom roku, sezonske karte važe

KK Crvena zvezda mts podelio je preostali kontigent pojedinačnih karata u nedelju u rekordnom roku, a košarkaši Crvene zvezde imaće ogromnu i gromoglasnu podršku u hali Aleksandar Nikolić u ponedeljak uveče.

Karte su podeljene za 60 minuta u hali Aleksandar Nikolić, a klub još jednom napominje da
vlasnici sezonskih karata ulaze na utakmicu sa svojim sezonskim ulaznicama koje važe za ovaj meč uz važan tehnički detalj vezan za one koji imaju svoje mesto u delovima koji su zbog kazne ABA lige zatvoreni – Vlasnici plave lože desno će biti smešteni u sektor plava loža levo, vlasnici VIP lože desno biće smešteni u sektor VIP loža levo.

Podsećamo da je za ovu utakmicu nakon kazne ABA lige, kapacitet dvorane umanjen, i u njoj u skladu sa propozicijama neće biti gostujućih navijača.

Sada, kada je jasno da će crveno beli imati veliku i bučnu podršku sa tribina u ponedeljak uveče, KK Crvena zvezda još jednom apeluje na sve koji se budu našli u hali Aleksandar Nikolić da ne nose na utakmicu sitan novac, upaljače, priveske i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren.Svi takvi predmeti biće oduzimani na punktovima i ulazima u halu.

Ovim putem apelujemo na sve da dođu ranije u halu (kapije će biti otvorene 3 sata ranije) kako bi se izbegla bilo kakva gužva zbog izuzetno detaljnih pretresa koji će se obavljati već prilikom prilaska hali.

Takođe, u hali neće biti prodaje pića i hrane pre i tokom pete utakmice finala.

Navijajmo isključivo za naš tim i klub! Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen.

KK Crvena zvezda zahvaljuje svima što su prepoznali trenutak i žele da pruže podršku timu u utakmici koja odlučuje o tituli!

U ponedeljak budimo svi kao jedan – navijajmo za Crvenu zvezdu, odbranimo domaći teren!