U nedelju distribucija dnevnih karata, interesovanje ogromno

KK Crvena zvezda mts distribuiraće u nedelju preostali kontigent dnevnih karata za petu odlučujuću utakmicu finala regionalne lige.

Ona će se obaviti od 13 časova u prostorijama kluba u hali Aleksandar Nikolić i vršiće se za sve prijatelje kluba, kao i za one najvernije, vlasnike sezonskih karata.

KK Crvena zvezda napominje da vlasnici sezonskih karata ulaze na utakmicu sa svojim sezonskim ulaznicama koje važe za ovaj meč (nije im potrebna dnevna karta) uz važan tehnički detalj vezan za one koji imaju svoje mesto u delovima koji su zbog kazne ABA lige zatvoreni – Vlasnici plave lože desno će biti smešteni u sektor plava loža levo, vlasnici VIP lože desno biće smešteni u sektor VIP loža levo.

Klub podseća da u skladu sa propozicijama u finalu nema gostujućih navijača.

Podsećamo da je za ovu utakmicu nakon kazne ABA lige, kapacitet dvorane umanjen, i u njoj u skladu sa propozicijama neće biti gostujućih navijača.

Još jednom apelujemo na sve koji se u ponedeljak budu našli u hali Aleksandar Nikolić da ne nose na utakmicu sitan novac, upaljače, priveske i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren.Svi takvi predmeti biće oduzimani na punktovima i ulazima u halu.

Ovim putem apelujemo na sve da dođu ranije u halu (kapije će biti otvorene 3 sata ranije) kako bi se izbegla bilo kakva gužva zbog izuzetno detaljnih pretresa koji će se obavljati već prilikom prilaska hali.

Takođe, u hali neće biti prodaje pića i hrane pre i tokom pete utakmice finala.

KK Crvena zvezda ovim putem ponovo apeluje na sve Zvezdaše koji se budu našli u hali, da u ponedeljak navijamo isključivo za naš tim i klub. Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen.

Interesovanje naših navijača za ovu utakmicu je ogromno, i KK Crvena zvezda zahvaljuje svima što su prepoznali trenutak i žele da pruže podršku timu u utakmici koja odlučuje o tituli!

U ponedeljak budimo svi kao jedan – navijajmo za Crvenu zvezdu!