Počinje završnica domaće lige, crveno beli dočekuju Megu (slobodan ulaz)

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju prvu utakmicu polufinala domaće lige protiv ekipe Mege. Utakmica se uz besplatan ulaz igra od 20 časova.

Ulaz na ovu utakmicu je slobodan, KK Crvena zvezda mts želi zajedno sa našim navijačima da proslavi veliki uspeh.

Biće to prilika i za sve kojima je crveno bela boja u srcu da pozdrave sa tribina naše šampione koji su u ponedeljak u praznoj hali napravili podvig i stigli to trofeja, prstena ABA lige i Evrolige.

Crveno beli su se u četvrtak nakon izuzetno naporne i teške sezone u aba ligi vratili treninzima i počeli pripreme za narednog rivala, ekipu Mege. Tim će do kraja sezone biti bez Nejta Voltersa koji je zbog neodložnih porodičnih obaveza otputovao uz dozvolu i dogovor sa klubom u SAD. Svi ostali igrači biće u timu za završnicu sezone u kojoj su crveno beli odigrali već 71. utakmicu i osvojili dva trofeja.

Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić: „Nakon ogromne potrošnje i velikih napora nastavljamo takmičenje. Očekuje nas mlada talentovana ekipa Mege i pokušaćemo u ovakvom stanju da odigramo najbolje što možemo“ rekao je trener crveno belih.

Ognjen Kuzmić: „ Odigrali smo 71 utakmicu u sezoni do sada, imali smo veliku potrošnju u finalu aba lige ali smo je završili titulom i ostvarili najvažniji cilj. Ostaje još jedno takmičenje, Igramo protiv ekipe Mege, dobro se poznajemo, ambiciozna i talentovana ekipa i trudićemo se da odigramo ovaj meč nakon velikog umora iz finala u najboljem mogućem ritmu. Pozivam navijače da dođu u petak uveče u halu“ rekao je Kuzmić.

Prema rasporedu takmičenja, drugi meč polufinala igra se u nedeju od 12 sati u dvorani „Mega Factory“ a eventualni treći meč „majstorica“ na programu je u utorak u hali Aleksandar Nikolić.