АУКЦИЈА ФОНДАЦИЈЕ ДЕЛИЈЕ -ЈОШ ЈЕДАН ДАН, ПРИКЉУЧИ СЕ!

У понедељак 20. јуна на званичном профилу Фондације Делије на сајту Лимундо почела је хуманитарна аукција чији је целокупан приход намењен српским породицама и светињама на Косову и Метохији. Мотива за учешће на аукцији има на претек, циљ је јасан, као и снажна порука коју КК Црвена звезда и Делије и у овој прилици шаљу.

Акција се завршава у четвртак 23.јуна, улазимо у последњи дан, прикључите се овој хуманој акцији како би прикупили што више новца за наш народ и наше светиње на Косову и Метохији!

Специјално дизајнирани црвено-бели дресови за ову прилику са мотивима највеће навијачке групе на овим просторима и шире, наишли су на снажан одјек међу Звездашима, а почетне цене ових дресова већ су вишеструко увећане!

Како смо и најавили циљ таквих дресова није естетске природе, већ је много већи.

КК Црвена звезда позива још једном све Звездаше доброг срца, а знамо да их има пуно у свим деловима света, да у складу са својим могућностима активно учествују у овој аукцији.

Подсећамо, специјално дизајнирани дресови су аутентични, потписани од стране играча и и представљају прави раритет за све колекционаре. Мотив је ипак другачији, а то је помоћ српском народу и светињама на Косову и Метохији.

Не заборавите да аукција није једини начин да будете активни донатори Фондације Делије. Најприступачнији начин јесте слање СМС поруке на број 1817, а о свим начинима уплате прилога за рад Фондације Делије можете да се информишете на сајту организације.