Stefan Lazarević: Imamo dobar ambijent, bićemo sve bolji

Dolazak crveno-belih prvotimaca Nemanje Nedovića, Luke Mitrovića i Stefana Lazarevića na Mali Kalemegdan izazvao je ogromnu pažnju medija.

Dolazak trojice igrača od kojih se mnogo očekuje u narednoj sezoni vezan je za ponovno otvaranje prodaje sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2022-2023.

Stefan Lazarević je „mera“ za igrača koji je sve do sada postigao ogromnim radom. A prostora za napredak itekako ima..Od momka koji obećava, kaljenja u FMP-u, teške povrede kolena zbog koje se vraćao košarci godinu i po dana, do igrača koji je prošle sezone, a posebno na turniru u Antaliji na početku ove, pokazao da na njega mora i može ozbiljno da se računa:

Za sada je sve kako treba, prvenstveno što smo svi zdravi, osim tih nekih sitnica niko nije imao probleme sa ozbiljnijim povredama. Dosta je novih lica, atmosfera je dobra, imamo u svakom segmentu dosta prostora za napredak. Biće sve bolje kako sezona odmiče. Taj dobar ambijent unutar tima je osnova svega, svi hoćemo da napredujemo i želja je prisutna kod svih“, počeo je obraćanje pred brojnim novinarima „Stefi“ Lazarević.

O saradnji sa trenerom Vladom Jovanovićem sa kojim je već uspešno radio:  “Već sam sarađivao sa Vladom u FMP-u i možda mi je malo lakše da se prilagodim nekim stvarima. Biće potrebno prilagođavanje na sistem koji je postavio. Vremenom će biti sve bolje. Nisam razmišljao niti sam poredio ta dva perioda, odnos prema svemu je profesionalan i sa moje tačke gledišta nema velikih promena, ali je meni drago što sarađujemo na nekom višem nivou.”

Stefan je kao Zvezdin vojnik spreman na svaku ulogu koja će pomoći timu da dođe do pobede:

Najbitnije mi je da sam zdrav, prošao sam pripreme, od sebe uvek imam očekivanja da pomognem ekipi, biću spreman. Da li će uloga biti veća ili manja, nije na meni da odlučujem, daću sve od sebe uvek”, zaključio je Lazarević.

Košarkaši Crvene zvezde mts otputovali su u četvrtak na Kipar gde ih očekuju mečevi sa Peristerijem i Olimpijakosom, a već u ponedeljak i obaveze na Evroliginom „Media Day“.