Pune tribine za novi početak i novog trenera!

Košarkaši Crvene zvezde vredno se spremaju za naredne izazove, prvi je utakmica sa francuskim šampionom ASVELom.

Sa novim trenerom Duškom Ivanovićem koji je  u ponedeljak i zvanično preuzeo mesto prvog trenera crveno-bele očekuju brojne utakmice u narednom periodu. Prve dve odigraće već u naredna 4 dana (ASVEL i Cibona).

Našem timu potrebna je ponovo ogromna podrška, nakon izuzetno teškog rasporeda na startu takmičenja (tek 3 domaćinstva u 9 uvodnih kola) kako bi uz pune tribine došli do važnih bodova i novi „svež početak sa iskusnim i trofejnim trenerom koji je potpisao sa crveno-belima dvogodišnji ugovor.

Prvo „domaća“ utakmica je u Evroligi na programu je 17.11.2022 protiv ASVEL-a. Tim povodom KK Crvena zvezda mts pustio je još prošlog četvrtka u 12 časova u prodaju pojedinačne karte za ovu izuzetno bitnu utakmice crveno belih koje se igraju u četvrtak od 19 časova.

Karte se prodaju na svim prodajnim mestima našeg partnera ticket.rs, takođe kupovina je omogućena i online preko web sajta tickets, ali i na dan utakmice na blagajnama hale „Aleksandar Nikolić“ od 13 časova do početka utakmice sa ASVEL-om.

Važna napomena za sve online kupce karata: Online karta više se neće preuzimati na prodajnom mestu, već će važiti i sa elektronskog uredjaja (telefona) ili odštampana kod kuće. Napominjemo da će takva karta moći da se učita samo jednom, i svaka zloupotreba će biti sankcionisana.

KK Crvena zvezda mts pušta u četvrtak 15.11 tačno u podne u prodaju i ulaznice za dve naredne utakmice koje su na programu u subotu (Cibona 16h) i Makabi (naredni četvrtak 17.30h). Cene koje ostaju nepromenjene, i ponudu možete pogledati na sledećem linku

Budite uz crveno-bele, u dve utakmice Evrolige imali smo punu halu i prepoznatljiv ambijent koji je sada već dobro poznat svima u Evropi, a pune tribine mnogo su pomogle timu da dođe do važne pobede!