Duško Ivanović: Gledamo samo napred, moramo biti spremni za Cibonu

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon druge pobede u Evroligi, nemaju mnogo vremena za odmor, već u subotu (nešto manje od 40 sati nakon evroligaške utakmice) ponovo izlaze na parket, očekuje ih meč 7.kola regionalne lige protiv Cibone.

Zbog vrlo zgusnutog kalendara (ekipa već u ponedeljak ujutru putuje u Berlin) utakmica se igra u subotu od 16 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

Karte za ovu utakmicu, kao i za meč sa Makabijem koji je na programu već narednog četvrtka već se nalaze u prodaji!  Sve informacije kao i cene (standardne i nepromenjene za utakmice ABA lige) možete pogledati na sledećem linku.

Crvena zvezda u ovaj meč ulazi na krilima važne pobede u Evroligi, ali i sa samo jednim treningom i skorom 4-1, dok je Cibona jedno od prijatnijih iznenađenja na startu sezone i stiže u Beograd sa 3 pobede i 3 poraza.

Trener KK Crvena zvezda mts Duško Ivanović: „Ovo što sam video, Cibona je izuzetno dobra napadačka ekipa sa puno kontranapada, šutiraju dobro za tri poena, atipična ekipa. Ne gledamo unazad, šta je bilo juče, već samo napred, mi moramo biti spremni. I da budemo spremni da se borimo…“ rekao je trener crevno-belih.

Ognjen Dobrić: „Cibona je jedno od prijatnijih iznenađenja u dosadašnjem toku sezone. Dobra ekipa koja igra brzu košarku sa dosta tranzicije i šuteva. Pobeda nad Asvelom je već iza nas, ova utakmica dolazi brzo, ali moramo da odigramo čvrstu utakmicu sa energijom i dođemo do rezultata“.

Karte za ovu utakmicu prodavaće se i u subotu na dan odigravanja ovog duela,a blagajne hale „Aleksandar Nikolić“ biće otvorene već od 12 časova.