Crvena zvezda mts – Virtus, a zatim i fudbal u hali Aleksandar Nikolić

Ekipa Crvene zvezde mts u petak igra utakmicu 11. kola Evrolige sa Virtusom iz Bolonje.

Taj duel igraće se od 18 časova u hali „Aleksandar Nikolić“, a karte za ovu utakmicu za koju vlada veliko interesovanje već su puštene u prodaju po već dobro poznatim cenama.

Petak je još jedan dan kada će pored košarke i fudbal biti u centru pažnje!

Dan kada naša fudbalska reprezentacija igra svoj odlučujući meč na Svetskom prvenstvu u Kataru i to protiv selekcije Švajcarske. Ta utakmica je zakazana za 20 časova.

Za sve koji žele da prate fudbal sa tribina hale Aleksandar Nikolić, KK Crvena zvezda pripremio je video bim koji će odmah po završetku utakmice biti postavljen kao i prošli put ispred tribina C i D. Kako ne bi propustili ni sekunda fudbala klub će odmah po završetku košarkaške utakmice odmah uključiti signal iz Katara i na dva semafora iznad partera B i Partera 4.

KK Crvena zvezda je u saradnji sa „Kafeterijom“ i ovoga puta obezbedio i postavljenje punkta (između tribine C i D) gde će svi koji to žele moći po povoljnim cenama da kupe hranu i osveženje.

Podsećamo da se karte za utakmicu Crvena zvezda – Virtus već prodaju na prodajnim mestima našeg tiketing partnera i online, a prodavaće se i na dan utakmice na blagajnama hale Aleksandar Nikolić od 11 časova.

Dođite da pobedimo Virtus, a onda da zajedno bodrimo naše fudbalere i proslavimo prolazak u drugu fazu Svetskog prvenstva.