Promena domaćinstva, Zvezda domaćin Megi u nedelju od 20 sati

KK Crvena zvezda promenila je domaćinstvo utakmice 11.kola ABA lige sa ekipom Mega Mis zbog zauzetosti hale „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

Utakmica koja je prvobitno trebalo da bude odigrana u ponedeljak od 18 časova, igraće se u nedelju od 20 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

Klub podseća da je kažnjen od strane Disciplinskog sudije ABA lige Hrvoja Vidana zbog propusta u organizaciji utakmice 8. kola AdmiralBet ABA lige protiv Partizana u dvorani Aleksandar Nikolić.

Kazna kojom je naš klub osim novčanom kaznom od 7000 eura, sankcionisan i zatvaranjem dela tribina (tribine „Parter 4“, „Parter B“, „Bela Loža“, „Tribina A“ i „Tribina B“) važi za naredne dve utakmice ABA lige (polovina kazne je odrađena protiv Mornara).

Zbog svega navedenog, KK Crvena zvezda mts nije u mogućnosti da pusti u prodaju pojedinačne karte za ovu utakmicu, zbog vlasnika sezonskih karata koji će popuniti dostupni kapacitet hale.

Svi vlasnici sezonskih karata za sektore koji su zatvoreni, biće raspoređeni u sektorima koji će biti otvoreni, a to su  tribine C i D, plava loža i VIP loža. Dok vlasnici sezonskih karata otvorenih sektora, ostaju na svojim mestima.

Utakmica Crvena zvezda mts – Mega MIS igra se u nedelju od 20 časova;