Crvena zvezda dočekuje ekipu Mege (nedelja 20h)

KK Crvena zvezda dočekuje ekipu Mege Mis u utakmici 11. kola regionalne ABA lige.

Ova utakmica na programu je u nedelju od 20 časova u hali „Aleksandar Nikolić“, a do promene domaćinstva došlo je zbog zauzetosti hale „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

Utakmica je prvobitno trebalo da bude odigrana u ponedeljak od 18 časova.

Duel 11. kola regionalne lige dolazi nakon serije izuzetno teških mečeva u rasponu od samo 7 dana (4 utakmice), a  trener Duško Ivanović imao je dva dana da odmori i osveži ekipu pred utakmicu sa mladim timom Mege:

„Mega je izuzetno mlada i talentovana ekipa, koja igra modernu košarku sa puno tranzicije. Radi se o timu koji ima puno kvaliteta i igra brzu košarku sa puno kontranapada. Moraćemo da ih zaustavimo kako bi došli do pobede“ rekao je Ivanović.

Ognjen Dobrić: „Dobra, mlada ekipa, željna afirmacije, predvođena sa nekoliko vrlo iskusnih igrača koji dodatno podižu kvalitet kao Dragan Milosavljević. Igraju vrlo brzo, dosta šuteva, kontri, moraćemo da ih uvedemo u neki naš ritam koji kreće od čvrste odbrane…“ rekao je Dobrić

Klub podseća da je kažnjen od strane Disciplinskog sudije ABA lige Hrvoja Vidana zbog propusta u organizaciji utakmice 8. kola protiv Partizana u dvorani Aleksandar Nikolić.

Osim novčanom kaznom od 7000 evra, Klub je sankcionisan i zatvaranjem dela tribina („Parter 4“, „Parter B“, „Bela Loža“, „Tribina A“ i „Tribina B“) za naredne dve utakmice ABA lige (polovina kazne je odrađena protiv Mornara).

Zbog svega navedenog, KK Crvena zvezda mts nije u mogućnosti da pusti u prodaju pojedinačne karte za ovu utakmicu, zbog vlasnika sezonskih karata koji će popuniti dostupni kapacitet hale.

Svi vlasnici sezonskih karata za sektore koji su zatvoreni, biće raspoređeni u sektorima koji će biti otvoreni, a to su  tribine C i D, plava loža i VIP loža. Dok vlasnici sezonskih karata otvorenih sektora, ostaju na svojim mestima.

Utakmica Crvena zvezda mts – Mega MIS igra se u nedelju od 20 časova;