Za kraj 2022.godine – Crvena zvezda dočekuje Barselonu!

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju ekipu Barselone u utakmici 16.kola Evrolige.

Utakmica se igra u petak od 19 časova, a za ovaj meč je vladalo ogromno interesovanje do te mere, da bi košarkaši imali punu podršku stadiona „Rajko Mitić“.

Sve karte su rasprodate još prošlog četvrtka, a trener Duško Ivanović nakon dve pobede u Pireju i nad Borcem (debi Kampaca) na ovoj utakmici neće moći da računa na Ivanovića i na Hasana Martina:

Jedna od najboljih ekipa Evrope, imaju izvandredan roster i interesantno za njih, oni su i bez Mirotića, Higinsa i Kjurika ovako dobri, a tek kada su kompletni vidite koji je to kvalitet. Ovi momci mi kažu da će da dobiju to, a mi moramo da se borimo”, rekao je Ivanović.

O rasprodatoj dvorani:
Super, ovi momci zaslužuju takvu podršku, hvala navijačima koji stvarno ove momke dižu i kad im je najteže“ rekao je Ivanović.

Nemanja Nedović:
Mislim da dolaze u dobrom trenutku i da su protiv Monaka i Panatinaikosa pokazali da su u dobroj formi, glupo je pričati o kvalitetu jer imaju po dva sjajna igrača na svakoj poziciji. Imamo način kako da ih napadnemo i nadamo se da ćemo uz pomoć publike uspeti da ih pobedimo”, kaže Nedović.

Hala je odavno rasprodata…

Motiviše što je hala rasprodata, ali se trudimo da ne obraćamo pažnju jer sve može da ode u lošem smeru. Na terenu je 5 na 5, a mi smo tu da uradimo ono što je do nas i oni će da urade ono što je do njih”, dodao je Nedović.

Dvorana Aleksandar Nikolić biće otvorena 2 sata pre početka utakmice, a klub apeluje na sve, s obzirom na činjenicu da je prednovogodišnja gužva, da je interesovanje za ovaj meč izuzetno veliko…da svi koji imaju kartu za ovu utakmicu, krenu put hale znatno ranije kako se ne bi stvarale dodatne gužve jer će na ulazima biti obavljan detaljan pretres.

Crvena zvezda mts – FC Barcelona (petak 30.12.2022. u 19 časova);