Crvena zvezda Meridianbet spremna za meč 21.kola Evrolige

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju ekipu Partizana u utakmici 21.kola Evrolige.

Meč se igra u petak od 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ koja je rasprodata,a interesovanje navijača našeg kluba je ponovo bilo ogromno, i nema sumnje da će tim u petak uveče imati veliku podršku sa tribina.

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović obratio se velikom broju okupljenih novinara i za kraj uputio i apel navijačima našeg kluba:

Za nas je svaka utakmica, velika utakmica. Naročito, pred našom veličanstvenom publikom. Želimo da učestvujemo u tom ambijentu i toj utakmici, Zdravstveno stanje u timu je dobro. Martin je trenirao, a videćemo da li će biti spreman za sutra.

O mogućim prilagođavanjima i iznenađenjima (ako su uopšte moguća):

Videćemo sutra, verovatno će ih biti na obe strane. Sigurno će biti i iznenađenja, ali danas su ekipe toliko spremne, da to iznenađenje može da traje jedan ili dva napada, više od toga ne. Posle toga se ekipa odmah prilagodi. Ne razmišljamo o medjusobnom skoru. Razmišljamo samo o još jednoj utakmici u Evroligi i da igrači uživaju u njoj”, poručio je Ivanović i na kraju uputio posebnu poruku navijačima Crvene zvezde koji će u petak biti veliki vetar u leđa našem timu:

Posle utakmice sa Partizanom u Areni, pohvalio sam njihove navijače. Ali, mislim da su naši navijači bolji i to bi sutra trebalo da pokažu”, podvukao je Ivanović.

Stefan Marković:
Nadam se da ćemo ponoviti rezultat iz prva dva duela, a što se tiče priprema, nakon poslednje utakmice smo se spremali, imamo još jedan trening, i to je to. Znamo se dosta dobro, eventualno neke male korekcije iz prethodnog meča šta možemo da popravimo u igri, ko bude želeo više i ko se bude više borio taj će pobediti. Uvek imaju te male taktičke stvari, kako da napravite neku situaciju drugačije, i oni i mi ćemo juriti to, ali sve zavisi od toga sa kakvom voljom i intenzitetom ćemo izaći, to će biti presudno”.

Nova, treća epizoda u ovoj sezoni:
Dosta kvalitetnih igrača ima i na jednoj i na drugoj strani, zavisi sve kako će se napraviti igra i opterećenje, Lesor nam je na prošlom meču napravio veliki problem sa ofanzivnim skokom, igrao izvanredno čitavu sezonu. Biće borba 40 minuta, od nas je da se borimo svih 40 minuta, nadam se da će biti prelepa utakmica, spektakl u Evroligi, mogu da poželim da bude prelepa atmosfera i da bolji pobedi„ rekao je iskusni Marković.

KK Crvena zvezda Meridianbet izdao je svojevrsno obaveštenje o svim važnim infromacijama koje su vezane za ovu utakmicu i koje možete pročitati ovde…

Utakmica 21.kola Evrolige Crvena zvezda Meridianbet – KK Partizan počinje u 19 časova.

Crveno-beli sa ovom utakmicom otvaraju izuzetno naporan mini ciklus u kome će za samo 6 dana odigrati 4 utakmice, od toga 3 u Evroligi (Partizan, Virtus i Armani u duplom kolu) kao i utakmicu sa FMPom koja je na programu već u nedelju. Mečevi u Italiji igraju se već u utorak i četvrtak.