Crveno-beli gostuju u Železniku (nedelja 15h)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nemaju mnogo vremena za odmor nakon utakmice 21.kola Evrolige, jer ih u narednih 6 dana očekuje vrlo naporan ritam i tri utakmice.

Prva na programu već je u nedelju od 15 sati kada crveno-beli igraju meč 17.kola protiv ekipe FMP-a u Železniku.

Crveno-beli će odraditi jedan trening pred taj meč koji se igra u FMP Areni.

Trener KK Crvena zvezda Meridianbet Duško Ivanović: „ Već smo se okrenuli narednoj utakmici, a to je duel sa FMP-om. Vrlo talentovana ekipa, koja igra dobru energičnu košarku sa puno trčanja i tranzicije. Imaju dobre rezultate i svoju ambiciju, Očekivano je da ovako mlad tim koji je pojačan sa vrlo dobrim strancima igra sa mnogo energije i na to ćemo morati da odgovorimo. Zaista nemamo mnogo vremena za odmor i pripremu ove utakmice, ali raspored je takav kakav je“ rekao je trener crveno-belih.

Ognjen Dobrić: „Dobro poznajemo ekipu FMP. Odlično igraju i ove sezone, imaju svoj prepoznatljiv stil igre i što je važno i dobre rezultate. Malo je vremena, ušli smo u mini ciklus u kome ćemo odigrati nekoliko vrlo teških utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali moraćemo da odgovorimo već u nedelju čvrstom i odgovornom igrom“ rekao je Dobrić.

Već u ponedeljak ekipa putuje u Italiju gde je u utorak i četvrtak očekuju utakmice sa Virtusom i Armanijem.