Putujte sa Crvenom zvezdom u Tel Aviv

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet utakmicu 24. kola Evrolige igraju protiv ekipe Makabija u Tel Avivu.

Utakmica u Menora Mivtačim Areni igra se narednog četvrtka, a crveno-beli putuju u Izrael u sredu na duel sa Makabijem.

Tim povodom agencija „Champions Travel“ organizuje čarter i dvodnevno putovanje na ovu utakmicu i na jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija sveta uz smeštaj u jednom od najlepših hotela u Tel Avivu koji se nalazi na samoj obali mora.

Tel Aviv ili u prevodu „prolećni brežuljak“ nalazi se na obali Sredozemnog mora, u istoimenom okrugu (Tel Aviv). Grad je osnovan 1909, od strane Jevreja iz antičkog grada Port. Ime grada je, posle mnogo raznih predloga izabrano 1910. godina. Hebrejski naziv je izabran u duhu ideje o obnavljanju stare jevrejske domovine. Ime grada predstavlja složenicu starih hebrejskih reči „tel“ (brežuljak) i „aviv“ („proleće“ kao simbol obnove).

U pitanju je dvodnevni aranžman, koji sadrži sledeće:

08. Feb. 1.dan BEOGRAD – TEL AVIV
Polazak aviona za Tel Aviv – u 09.00h, dolazak u Tel Aviv oko 13:00; Transfer do hotela; Smeštaj u hotelu; slobodno vreme za individualne aktivnosti; noćenje.

09.Feb. 2.dan TEL AVIV
Doručak; Slobodno vreme za individualne aktivnosti; Napuštanje hotelskih soba do 12.00h; Transfer na utakmicu 24. Kola Turkish Airlines Eurolige, koja se igra u sportskoj dvorani Menora Mivtachim Arena između ekipa Maccabi Playtika Tel Aviv i KK Crvena Zvezda Meridianbet sa početkom u 21.05h; Nakon utakmice transfer do aerodroma u Tel Avivu.

Nakon toga oko 1 sat posle ponoći sledi povratak za Beograd.

Cena putovanja uz smeštaj u hotelu „Dan Tel Aviv Hotel“ (5 zvezdica) uključuje: čarter let na relaciji Beograd-Tel Aviv-Beograd, 1 noćenje sa doručkom u izabranom hotelu, (doručak – švedski sto), transferi od aerodroma do hotela, od hotela do sportske hale kao i od sportske hale do aerodroma, boravišnu taksu i troškove organizacije putovanja.

Cena Aranžmana je 510 evra (u dinarskoj protivvrednosti) za dvokrevetnu sobu, ili 620 za jednokrevetnu;

Cena putovanja ne uključuje: Aerodromske takse (55 eur), ulaznicu za utakmicu (90 eur), međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.

Kontakt osoba: Boban Šćepanović: Tel. + 381 11 4048 570; +38163 306356;

Kompletnu ponudu možete pogledati ovde

MACCABI – KK CRVENA ZVEZDA program

Budite deo crveno bele ekspedicije u Izraelu i bodrite Crvenu zvezdu!