Nemanja Nedović MVP meseca februara u ABA ligi

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) ABA lige u februaru, saopšteno je iz regionalnog takmičenja.

Crvena zvezda je u februaru pobedila Igokeu 104:71 i ekipu Zadra 95:76. Nedović je prosečno postizao 24,5 poena i imao je tri asistencije po meču.

Nalazimo se u nizu pobeda u ABA ligi. Najvažnije je da tako ostane i u narednom periodu, koji je najvažniji deo sezone. Što se tiče mojih igara, tu nema velike tajne. Vredno radim, a kada se dobro osećam dobro i igram. Najvažnije mi je da tako nastavim”, rekao je Nedović za zvanični sajt ABA lige i dodao“ Naravno, naš glavni cilj je da postanemo šampioni ABA lige. Srećni smo našom trenutnom pozicijom. Utakmica u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije je jako važna, takođe i utakmica protiv Partizana gde treba da sačuvamo prednost od 16 poena iz provg meča. Ima još da se igra u ligaškom delu, sezona je duga. Vrlo je važno da idemo utakmicu po utakmicu, da ostanemo zdravi i nadam se daćemo slaviti na kraju sezone“ rekao je MVP meseca februara i zvezdino dete koje je pre nekoliko dana stiglo do prvog pehara sa voljenim klubom i Nišu.