Sergej i Luka – Jer mi smo svi zajedno Crvena zvezda!

Beograd i Mar Del Platu razdvaja 12 hiljada kilometara… Međutim,  dva grada nikada nisu bila bliža u sredu, kada je jedan Luka iz Mar Del Plate, u jednoj školi posetio i upoznao jednog Sergeja sa Novog Beograda, dečaka velikog Zvezdaša koji je nakon obrazovne emisije emitovane na RTS koja se bavi porodicom i porodičnim vrednostima, kao najveću od svih želja (iako je mogao da bira bukvalno sve) izabrao da dobije autogram svog omiljenog košarkaša – beka naše Crvene zvezde, Argentinca Luke Vildoze.

Sve ostalo ostaće zapisano kao jednostavna topla ljudska priča u kojoj su već sutradan Sergeju Manojloviću ostvareni snovi, Luka je odmah posetio OŠ „Branko Radičević“ i iznenadio svog najvećeg navijača.

Jer Luka Vildoza nije slučajno za samo nekoliko meseci postao jedan od najomiljenijih igrača našeg tima, ne samo zbog svog umeća na terenu!

Crvena zvezda će uvek biti tu da podrži ovakve stvari, jer je Sergej Manojlović, iako ima samo 8 godina, sve ono u čemu se svako od nas Zvezdaša ponegde može pronaći: „Od rođenja mog, Zvezdina linija života, porodične vrednosti, do one koja najbolje simbolizuje ovaj susret “sa nama se može sve što se poželi”!

U nastavku možete pogledati video koji će ostati kao podsetnik na ovaj susret!