KK Crvena zvezda partner sa KK Centar iz Kosovske Mitrovice

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u petak potpisao tehnički sporazum, odnosno protokol o saradnji sa Košarkaškim klubom Centar iz Kosovske Mitrovice.

Ovim sporazumom kojim se naš klub još više i čvršće vezuje za naše Kosovo i Metohiju, obezbeđena je mogućnost da košarkaški najbolja deca sa Kosova i Metohije kroz „KK Centar“ imaju mogućnost organizovane probe u KK Crvena zvezda Meridianbet, ali i brojni vidovi saradnje kojom se naš klub još čvršće povezuje sa Kosmetom.

Takođe, ovim sporazumom obezbeđeno je da najveći talenti sa Kosmeta dolaze u Crvenu zvezdu, kao i organizacija zajedničkih kampova, organizacija prijateljskih utakmica i poseta klubova sa Ksoova i Metohije i naše dece utakmicama KK Crvena zvezda Meridianbet.

Takođe, ovim sporazumom o saradnji, sada je otvorena i mogućnost da trener KK Centar iz Kosovske Mitrovice dolaze na edukaciju i usavršavanje u KK Crvena zvezda, kao i finansijska i infrastrukturalna saradnja klubova.

KK Crvena zvezda izražava veliko zadovoljstvo potpisivanjem ovog jedinstvenog ugovora, prvog ovakve vrste i vezivanjem sa klubom koji ima preko 100 članova i konstantno raste.

Posebno zadovoljstvo predstavlja nam činjenica da smo i na ovaj vrlo konkretan način kao najveći klub na ovim prostorima, prisutnni na prostoru našeg Kosova i Metohije gde Crvena zvezda ima ogroman broj pristalica i navijača.

Tim povodom kao predigra utakmice 25.kola EL Crvena zvezda – ALBA u petak, prijateljsku utakmicu odigraće naša deca članovi KK Crvena zvezda i KK Centar.

KK Crvena zvezda Meridianbet