Crvena zvezda, Meridianbet i Pavlina Radovanović – za naš narod i svetinje na Kosovu i Metohiji

Devojčica anđeoskog glasa, Pavlina Radovanović naša Srpkinja iz Orahovca na Kosovu i Metohiji, predstavila se u petak zvezdaškoj publici  na poluvremenu utakmice Evrolige koju je naš tim igrao u hali „Aleksandar Nikolić“.

Na kraju nastupa kojim je još jednom pokazala zašto je dobila naziv „devojčice sa anđeoskim glasom“ Pavlina je pozvala sve prisutne da pošalju SMS sa tekstom 1817 i podrže rad fondacije Delije Sever.

Osim poziva putem sms poruka, taj apel prihvatili su i naši partneri, nazivni sponzor KK Crvena zvezda, kompanija Meridianbet koja se pridružila akciji uplatom donacije u iznosu od 100.000 rsd.

Fondacija Delije će kao i do sada sredstva nameniti tamo gde su najpotrebnija, za obnovu manastira, naših svetinja, kao i našim ljudima na Kosovu i Metohiji.

Ovom prilikom se zahvaljujemo našem nazivnom sponzoru Meridianbet i pozivamo sve Zvezdaše da se priključe akciji i pošalju sms na broj 1817.

Ovo je samo jedna u nizu akcija koje KK Crvena zvezda Meridianbet realizuje sa Fondacijom Delije. Podsetimo, prošle godine u finalu KLS specijalno dizajnirani dresovi našeg prvog tima uključeni su putem aukcije u akciju čiji je prihod išao fondaciji, a na derbiju u Evroligi  sakupljao se novac za obnovu hrama Sveti Sava u Kosovskoj Mitrovici.

Ovom prilikom KK Crvena zvezda Meridianbet izražava veliko zadovoljstvo jer se ovoj akciji priključio i naš nazivni sponzor, i na delu pokazao da delimo iste vrednosti, jer nikada ne smemo da zaboravimo da je pored košarke i sporta koji nas okuplja, društvena-odgovornost nešto na čemu svi zajedno možemo da doprinesemo!

KK Crvena zvezda Meridianbet