Zvezdin letnji kamp i ove godine na Zlatiboru

KK Crvena zvezda i ovog leta organizuje košarkaški kamp. Letnji kamp održaće se 2023. godine u dve smene na Zlatiboru – od 29.06. do 06.07, kao i od 06.07. do 13.07.

Letnji košarkaški kamp tradicionalno okuplja talentovne mlade košarkaše iz svih delova Srbije, regiona, ali i brojnih gostiju iz celog sveta. Godine za nama donele su sjajna iskustva, mladi košarkaši napredovali su tehnički i taktički, ali i sticali nerazdvojna prijateljstva za ceo život.

Nimalo slučajno, jer su za košarkaški napredak, ali i dobru radnu atmosferu bili zaduženi treneri mlađih selekcija Crvene zvezde koji su dokazani stručnjaci na polju rada sa mladim košarkašima. O tome svedoče brojni uspesi u mlađim kategorijama crveno-belih, ali i brojni košarkaši koji su dosegli nivo prvog tima i danas igraju na najvišem nivou u evropskoj košarci.

Svim polaznicima Crvena zvezda obezbeđuje prevoz, smeštaj, hranu i operemu za treninge. Cena celokupnog aranžmana je 330 evra u dinarskoj protivvrednosti, a obezbeđena je mogućnost plaćanja na rate sve do polaska na Kamp.

Kontakt lice je Aleksandar Basta.
Broj telefona: 066-325-955
e-mail: abasta@kkcrvenazvezda.rs

Budi pravi šampion! Zvezda te zove!