Košarkašice ŽKK Crvena zvezda odbranile Kup Milana Cige Vasojevića!

Košarkašice Crvene zvezde mts odbranile su pehar Kupa Milan Ciga Vasojević pobedom u finalu u Nišu nad Art Basketom 77-57 i donele 15. trofej nacionalnog Kupa u klupske vitrine!

Utakmica je odigrana u dvorani SC “Čair” u Nišu, a tokom meča nije bilo nikakve neizvesnosti, crveno-bele su kontrolisale utakmice i na kraju stigle do novog trofeja i još jedne potvrde dominacije u ženskoj srpskoj klupskoj košarci.

Najefikasnije sa po 17 poena bile su Milica Bojović i Čelsi Hal, Tina Jakovina je ubacila 13

Najbolji strelac finalne utakmice sa 18 poena je košarkašica Crvene zvezed na pozajmici u Art Basketu, Marija Avlijaš, a nagradu je dodelila bivša košarkašica Zorica Tadić.

Za MVP igračicu finala Kupa izabrana je prvotimka Crvene zvezde mts Čelsi Hal, sa 24 indeksna poena.

Košarkašice Crvene zvezde mts dobile su i zlatne medalje, a osim velikog prelaznog pehara, manji pehar u trajno vlasništvo, kapitenu Crvene zvezde mts Neveni Naumčev uručio je Boris Vasojević sin našeg proslavljenog trenera Milana Cige Vasojevića.

KK Crvena zvezda, kompletan igrački kadar, stručni štab, kao i kompletan menadžment kluba, čestitaju našim devojkama osvajanje novog trofeja, koji su naši košarkaši na istom mestu osvojili pre samo mesec dana!