Crvena zvezda Meridianbet gostuje Mega (ponedeljak, 18h časova)

KK Crvena zvezda Meridianbet gostuje ekipi Mege Mis u utakmici 24. kola regionalne ABA lige.

Ova utakmica na programu je u ponedeljak od 18 časova u hai sportova na Novom Beogradu, podsećamo da je u prvom delu sezone došlo do promene domaćinstva zbog zauzetosti hale „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

Crveno-beli ulaze u ovu utakmicu sa dobrom serijom od 3 uzastopne pobede u Evroligi, poslednja je izborena u Lionu u petak, iz koga se ekipa vratila u subotu nakon celodnevnog putešestvija krajem dana.

Ekipa je u nedelju trenirala i spremna će dočekati ovaj meč protiv tima koji je u velikoj seriji pobeda:

Trener Duško Ivanović:
Ponoviću sve ono što sam rekao i u najavi prve utakmice sa ovim timom, posebno to važi sada kada je ova ekipa i rezutatima pokazala da ima kvalitet uz mladost i talent koji smo potencirali pred najavu prve utakmice. Sada uz taj kvalitet imaju i samopouzdanje, ostalo se nije promenilo igraju brzo u tranziciji sa puno kontranapada, i recept ostaje isti, čvrsto i zasutaviti ih jer i mi želimo da nastavimo našu seriju“ rekao je Ivanović.

Ognjen Kuzmić: „Mlada ekipa, koja želi da se afirmiše, igraju dobro, zabeležili su seriju pobeda, i uz to imaju nekoliko iskusnih igrača. Ne menjaju stil igre, igraju brzo, mnogo šuteva, kontranapada,  cilj je da nametnemo naš ritam i igramo našu košarku jer želimo pobedu u ovoj utakmici“  rekao je Kuzmić.

Nakon ovog meča crveno-bele očekuje utakmica 33. kola Evrolige sa Olimpijakosom u Beogradu (četvrtak 19h).