Crvena zvezda ONE TEAM i Specijalna Olimpijada obeležili 2.april

KK Crvena zvezda Meridianbet kao društveno odgovoran klub i dugogodišnji partner Evrolige i ONE TEAM projekta, nastavio je sa svojim aktivnostima i iskoristio ANGT turnir kao priliku da još jednom ukaže pažnju na izuzetnu važnost društvene odgovornosti i zajedništva.

U nedelju tokom poluvremena utakmice za treće mesto između ekipa ANGT Beograd i INSEP sa nama su bili sportisti Specijalne olimpijade Srbije. Oni su odraditi kratku simulaciju treninga sa trenerom mlađih selekcija crveno-belih Nebojšom Stanojevićem.

Podsećamo sa velikim ponosom da je Specijalna olimpijada dugogodišnji partner Crvene zvezde u svim projektima društvene odgovornosti i OneTeam programima Evrolige.

We Are ALL ONE TEAM – slogan euroleague kojim i mi šaljemo poruku podrške našim prijateljima i želimo da pokažemo da zajedno možemo sve!

Na kraju – zajedno sa kompanijom Idea Srbija KK Crvena zvezda Meridianbet je pripremio male poklone za naše prijatelje.

Zahvaljujemo se košarkaškom klubu Crvena zvezda što je i ove godine aktivnostima podržimo Specijalnu Olimpijadu Srbije, i nadamo se da ćemo i sledećem periodu nastaviti da pokazujemo koliko je važna naša saradnja i koliko je važno da u ovim prijektima učestvuju sportski klubovi koji imaju odličan imidž i veliki uticaj na naše društvo. Prevashodno je veliko zadovoljstvo našim sportistima da budu deo ovakvih projekata, njima to zaista puno znači, i radi njihove socijalizacije, a posebno im znači da KK Crvena zvezda ima takav odnos prema njima i podržava sve ono što oni rade“, rekao je Aleksandar Stanojević direktor Specijalne Olimpijade Srbije.

Ovom akcijom KK Crvena zvezda, naši partneri i Specijalna Olimpijada podsetili su i obeležili 2. april, svetski dan osoba sa autizmom!