ZVEZDINIH 250 U PREPUNOJ HALI (FOTO VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su ekipu Olimpijakosa u četvrtak uveče u krcatoj hali “Aleksandar Nikolić”.

Utakmica koja je po svemu što je viđeno bila mnogo više od 40 minuta košarke – poruka da su Zvezdaši uz svoj tim ne zbog rezultata, već zbog toga što “igra Zvezda”, što su uz svoj tim koji izgara i igra pošteno do samog kraja – zato što smo mi Crvena zvezda, i zato što nismo lošiji zbog jednog poraza ili bolji zbog neke pobede.

Utakmica 33. kola Evrolige protiv Olimpijakosa je bila 250 utakmica KK Crvena zvezda od povratka u Evroligu, takmičenja ustanovljenog 2000.godine, a u koju smo se vratili 2013 godine, i sa godinom pauze deo smo Evroligaške porodice bez prekida punu deceniju!

U tom periodu Crvena zvezda je zabeležila 104 pobędę i 145 poraza, uz nezaboravne utakmice, plasman u Top 8 i utakmice sa CSKA, epske mečeve Evrokupa čiji rekordi i dalje stoje – 24 232!

Jučerašnja utakmica ponovo je okupila skoro 9000 Zvezdaša u hali, među njima je svako bio važan, od onih najpoznatijih javnih i poznatih ličnosti koje ne kriju ljubav prema Crvenoj zvezdi, do svakog pojedinačno ko se našao u hali u četvrtak uveče, došao da gleda košarku, i pruži podršku Crvenoj zvezdi.

Bili su tu i Pero Antić, Marko Kešelj, Teodoras Papalukas, Saša Dončić, glumci Dejan Ćirjaković iz Državnog Posla i naš Zvezdaš i član Skupštine Aca Radojičić, kapiten našeg FK Milan Borjan, Vujadin Savić, proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen…

KK Crvena zvezda Meridianbet i ovom prilikom želi da se zahvali svima koji su bili deo još jedne lepe evroligaške večeri našeg kluba, u kojoj smo i ambijentom na tribinama, ljudima na njoj i oko terena, i igrom na parketu pokazali zašto smo to što jesmo.