NFT Stiže jedan ali vredan – Facu Kampaco!

KK Crvena zvezda Meridianbet u saradnji sa partnerom kompanijom Authena nastavlja sa vrlo uspešnom akcijom prodaje NFT dresova.

Podsećamo, svi dresovi tokom prve akcije su rasprodati, a ovoga puta spremni smo za novu akciju…

U prvoj istorijskog figitalnoj NFT kolekciji koju smo promovisali tokom jeseni prošle godine, nedostaje jedan dres – jedan ali vrlo vredan, našeg plejmejkera Fakunda Kampaca!

Facu Campazzo je u redove crveno-belih došao krajem decembra, ali je zbog zabrane registracije od strane Evrolige bio u mogućnosti da odigrao samo 9 utakmica, počevši od 1. marta.

U tih devet duela crveno-beli su zabeležili šest pobeda, a magija Fakunda je oduševljavala sve košarkaške zaljubljenike širom sveta.

U figitalnoj NFT kolekciji KK Crvena zvezda, prvoj u svetu sporta koja je razgrabljena, nedostaju dresovi Fakunda Kampaca.

Po dva evroligaška autentična dresa naše „sedmice“ su u prodaji preko opensea.io platforme: DOMAĆI DRES i GOSTUJUĆI DRES.

Aukcija za ove dresove je počela danas i traje narednih sedam dana, a vlasnik pored digitalnog sertifikata dobija i igrački dres našeg prvotimca sa potpisom, koji će mu Facu lično uručiti.