Zvezdin ponedeljak, druženje Zvezdaša i svetski dan porodice

Drugi “Zvezdin ponedeljak” održan je u ponedeljak na stadionu Rajko Mitić.

Na drugom druženju sa sportistima Crvene zvezde prisustvovali su naš košarkaš Dalibor Ilić, fudbaleri i odbojkašice, članovi omladinskih škola Crvene zvezde.

Ujedno u ponedeljak je osim sada već standardnog druženja, obeležen i svetski dan porodice koji se slavio 15.05.

Odlukom Upravnog odbora SD Crvena zvezda pokrenuta je akcija “Zvezdin ponedeljak” a osnovna ideja ove akcije je da sportisti Crvene zvezde provedu vreme u druženju sa zvezdašima, odgovaraju na njihova pitanja i razgovoraju o proteklom periodu i budućim planovima.

Na drugom druženju sa mladim odbojkašicama i fudbalerima, kao i predstavnicima medija razgovarali su košarkaš Dalibor Ilić, trener vaterpolista Aleksandar Filipović, vaterpolista Marko Radović i fudbaleri Srđan Mijailović i Stefan Leković.

Nagrade koje su ustanovljene kao ohrabrenje i dalji podsticaj za naše Zvezdaše „ Zvezdin Bor i Zvezdina Jela“ dobili su ovoga puta mladi bokser Maksim Kovačević koji je na Prvenstvu Srbije za mlađe kategorije u Valjevu osvojio zlatnu medalju i titulu šampiona Srbije u pionirskoj konkurenciji, u kategoriji do 31 kilogram. Priznanje “Zvezdin bor” mu je uručio Aleksandar Filipović, trener vaterpolista Crvene zvezde.

Najbolja mlada sportistkinja meseca u aprilu bila je košarkašica Anja Petković. Anja je sa pionirskom ekipom Crvene zvezde osvojila duplu krunu, odnosno titulu šampiona Srbije i Mini Kup Srbije, a na obe finalne utakmice je proglašena za MVP-ja. Priznanje “Zvezdina jela” Anja Petković je primila od fudbalera Stefana Lekovića.

Druženja ovakve vrste se nastavljaju i u budućnosti…