Nikola Topić najbolji mladi sportista SD Crvena zvezda

Treći “Zvezdin ponedeljak” održan je 05.06.2023. godine danas u „Red kafeu“ na zapadnoj tribini stadiona “Rajko Mitić”.

Na trećem druženju sa sportistima Crvene zvezde prisustvovali su džudisti, mačevaoci i mačevalke, članovi omladinskih škola Crvene zvezde.

Na trećem druženju sa mladim sportistima Crvene zvezde, kao i predstavnicima medija razgovarali su Milan Dozet, sportski direktor KK Crvena zvezda, košarkaš Nikola Topić, džudistkinja Mina Gačić, atletičari Milana Tirnaninć i Stefan Kaljuš, predsednica MK Crvena zvezda Svetlana Petronijević i mladi mačevaoci Vana Nikolić i Rastko Ćosić.

SD Crvena zvezda je proglasilo najbolje mlade sportiste meseca našeg sportskog društva u maju.

Najbolji mladi sportista u maju je košarkaš Nikola Topić koji je nastupao za juniorsku ekipu Crvene zvezde na završnom turniru Evrolige u Kaunasu. Nikola je svojim sjajnim partijama zaslužio priznanje i uvršten je u idealnu petorku završnog turnira Evrolige za juniore. Priznanje „Zvezdin bor“ mu je uručio Dušan Milosavljević, potpredsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda.

Najbolja mlada sportistkinja meseca je džudistkinja Mina Gačić. Mina je početkom maja učestvovala na Evropskom kupu za kadete u Azerbejdžanu gde je osvojila svoju prvu medalju na evropskoj sceni. Mina je uspela da osvoji bronzanu medalju u kategoriji do 52 kilograma. Priznanje „Zvezdina jela“ Mina Gačić je primila od Zorana Avramovića, generalnog sekretara SD Crvena zvezda.