Finalna serija se nastavlja, Crvena zvezda ubedljiva 91:78

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 91:78 u trećem meču finala ABA lige i tako smanjili na 2-1 u finalu.

Četvrta utakmica na programu je u utorak od 19 časova na istom mestu.

ABA liga, finale:
Crvena zvezda – Partizan 91:78
(19:21, 19:20, 24:18, 29:19)
Hala: Aleksandar Nikolić, gledalaca 8000
Sudije: Damir Javor, Tomislav Hordov, Luka Kardum

Najefikasniji igrači Crvene zvezde bili su Nemanja Nedović sa 19 poena (od čega sedam “vezanih” u 4/4), Luka Mitrović i Filip Petrušev sa po 16. Luka Vildoza dao je jako bitnu trojku na početku poslednje četvrtine, a onda Fakundo Kampaco ubacio je sedam, uz šest asistencija.

U dresu Partizana najbolji je bio Dante Egzum sa 16 poena, Jam Madar ubacio je poen manje (15), a kapiten Kevin Panter 12.

Izuzetno tvrda utakmica u prepunoj dvorani „Aleksandar Nikolić“ koju su crveno-beli prelomili u poslednjoj deonici i tako smanjili na 2-1.

Trener KK Crvena zvezda Meridianbet Duško Ivanović: „Iskoristili smo prvu utakmicu na našem terenu. Naš pristup je bio drugačiji. Imali smo agresivnost u odbrani koja nas je krasila cele sezone. Iz utakmice u utakmicu igramo pomalo bolje. Znamo da će četvrta utakmica biti najteža u seriji“.

Utakmica broj 4 igra se u utorak od 19 časova na istom mestu, a karte će biti puštene u prodaju u ponedeljak u 12 časova. Sve informacije vezane za prodaju pojedinačnih karata možete pogledati u posebnoj vesti.