Dejan Davidovac ulepšao završetak letnjeg kampa KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda Meridianbet već tradicionalno organizovao je tokom jula letnji košarkaški kamp za sve mlade košarkaše na Zlatiboru.

Sada već sa bogatim iskustvom organizacije ovog kampa, KK Crvena zvezda i ove godine potrudio se da svim mladim košarkašima polaznicima ponudi novo iskustvo, mogućnost da napreduju tehnički i taktički, ali i da steknu ono najvažnije nova prijateljstva sa vršnjacima iz zemlje, regiona, ali i širom Evrope.

Za košarkaški napredak i dobru atmosferu bili su zaduženi treneri mlađih selekcija Crvene zvezde koji su dokazani stručnjaci na polju rada sa mladim košarkašima. Ove sezone trenerska ekipa bila je pojačana i Draganom Vukovićem višestrukim šampionom i osvajačem brojnih trofeja sa našim ženskim klubom.

Za Letnji košarkaški kamp 2023. odvojeni su sada već standardni termini na dobro poznatoj lokaciji na Zlatiboru. Učešćem na kampu polaznici su zadužili adidas opremu KK Crvena zvezda, a po završetku su dobili zaslužena priznanja, medalje i pehare.

I ove godine brojne polaznike Zvezdinog kampa obradovala je i poseta jednog od prvotimaca crveno belih koji je prošao sličan put, koji će proći neko od dečaka koji su se ove godine bili polaznici kampa KK Crvena zvezda.

Gost – domaćin, ovoga puta bio je naš prvotimac i reprezentativac Srbije Dejan Davidovac koji je svojim prisustvom ulepšao završetak kampa i podelio medalje i diplome svim polaznicima kampa KK Crvena zvezda na Zlatiboru:

Znam koliko ovoj deci znači da neko od nas profesionalnih košarkaša dođe i uveliča kraj jednog kampa. Bio sam i svojevremeno polaznik brojnih kampova kao mnogo mlađi. Ovo je duga tradicija Crvene zvezde i znam da su deca uvek imala zaista odlične uslove i priliku da rade sa najboljim trenerima. Lepo iskustvo, nadam se da će i klincima značiti, kao što je i meni u njihovim godinama. Trudio sam se da im uputim i po neki savet sada je na njima da nastave da rade i da treniraju Svakako očekuje da neko od ove dece jednog dana dođe do kraja, odnosno završi u vrhunskoj košarci i na prvoligaškim terenima” rekao je Davidovac.

Klub ovom prilikom želi da se zahvali svim partnerima i sponzorima kluba koji već duži niz godina pomažu u realizaciji kampa KK Crvena zvezda: adidas (tehnički sponzor), IDEA, Lesnina i Vivia.

Crvena zvezda će, što je sada već i tradicija kluba, i narednog leta održati novi kamp, a o svim važnim informacijama svi zainteresovani biće blagovremeno obavešteni.