Ekipa sve brojnija i jača – stigli Hanga i Bolomboj!

Još dva pojačanja KK Crvena zvezda Meridianbet za takmičarsku sezonu 2023-2024 stigla su u četvrtak u Beograd, dvojica bivših prvaka Evrope, Adam Hanga i centar Džoel Bolomboj!

Spisak igrača koji su postali crveno-beli i koji će se staviti na raspolaganje klubu pred početak priprema koje startuju 25.08.2023 je sve veći, ne računajući igrače koji su sa svojim nacionalnim timovima na Svetskom Prvenstvu.

Podsetimo, Adam Hanga nekadašnji igrač Baskonije, Barselone i Reala potpisao je tokom jula dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, dok je Džoel Bolomboj nekadašnji igrač CSKA i Olimpijakosa potpisao ugovor za narednu sezonu sa našim klubom.

Izjavu Adama Hange, kao i slike dolaska dvojice novih akvizicija KK Crvena zvezda Meridianbet možete pogledati u nastavku.

Prva testiranja u Zavodu za sport obaviće se u petak, individualni treninzi obavljaće se do 25.08, za kada je predviđen prvi zajedniči trening. Kompletan raspored priprema, prijateljskih utakmica i nastupa Crvene zvezde Meridianbet na turnirima klub će objaviti u petak na svojim zvaničnim nalozima i platformama.

KK Crvena zvezda Meridianbet