Još jedan biser srpske košarke u Crvenoj zvezdi – Stefan Marjanović novi član crveno belih!

KK Crvena zvezda Meridianbet paralelno sa aktivnostima oko prvog tima, početka prodaje sezonskih karata, angažovan je tokom leta i na ojačavanju mlađih selekcija našeg kluba.

Jedan od najtalentovanijih centara Evrope, Stefan Marjanović novi je član KK Crvena zvezda!

Supertalentovani centar rođen je 04.09.2007.godine u Somboru, visok je 210 centimetara i predstavlja veliku budućnost srpske košarke i Crvene zvezde.

Stefan je do ove sezone igrao za ekipu Vojvodine, reprezentativac je Srbije u svojoj starosnoj kategoriji, a bio je i učesnik Evropskog prvenstva za igrače do 16 godina koje je igrano ovog leta. Odlikuje ga izvanredna igra u oba pravca i ogroman potencijal koji će moći dalje da razvija igrajući u sistemu KK Crvena zvezda!

Stegan Marjanović je potpisao ugovor sa crveno belima u četvrtak, a po potpisivanju ugovora poručio je sledeće: “Izuzetno mi je drago što sam postao član Crvene zvezde predstoji mi izuzetno naporan rad  u narednom periodu, takođe i uložen trud kako bih jednog dana došao do prvog tima Crvene zvezde što mi je cilj. Pre toga puno rada, treninga, utakmica kako bih sa svojim timom stizao do pobeda i titula” rekao je Marjanović.

Crvena zvezda nastavlja sa aktivnostima na svim nivoima kluba kako bi potpuno spremna dočekala novu takmičarsku sezonu u svim kategorijama.