Sezonske karte 2023/24 – obaveštenje

KK Crvena zvezda Meridianbet započeo je prodaju sezonskih ulaznica za sezonu 2023-24 u ponedeljak, 4. septembra.

U toku prve nedelje na Malom Kalemegdanu je u toku obnova sezonskih karata, sa opcijom +1 za sve vlasnike ulaznica iz prethodne sezone.

KK Crvena zvezda želi da se zahvali svim Zvezdašima na velikoj podršci, sjajnom odzivu i neverovatnom interesovanju za kupovinu sezonskih karata.

Obaveštavamo sve navijače da su sve karte za sektore TRIBINA A, C, D; Parter B, Bela loža bok i Bela loža (prvi kontigent sezonskih ulaznica) RASPRODATE.

Za prva četiri dana prodaje prodato je 80% kapaciteta TRIBINA A, C i D, dok su sektori Bela Loža i Bela loža bok rasprodati u kapacitetu 50% sektora.

Ostatak karata za ove sektore (dodatnih 20% kapaciteta Tribina i dodatni kontigent za Belu Ložu i Belu ložu BOK)  će se naći u prodaji tokom sledeće nedelje, o čemu će svi Zvezdaši blagovremeno biti obavešteni.

Prodaja se nastavlja kao i do sada na prodajnim mestima Mali Kalemegdan (radnim danima od 12-20h, subotom od 10-18h), Ušće, Cvetni trg, Bilet centar, kao i online – www.tickets.rs. Do navedene dopune sektora koji su rasprodati, trenutno su na raspologanju karte za NIVO 400, tribinu B, Belu ložu centar, Plavu ložu, VIP Ložu i VIP Ložu premijum.

Navijači do izuzetno vrednog komada plastike, koji im omogućava da gledaju sve utakmice crveno-belih, kako u regularnom delu sezone, tako i u doigravanju, mogu da kupe u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, na tri prodajna mesta Ticket Vision (TC Ušće, Cvetni trg i Bilet centar – dostupne karte NIVO 400, Tribina B navijačka, Parter 4 (ne i Parter 4 Junior) i VIP Zvezdaš), kao i online na sajtu naših partnera www.tickets.rs.

Proces kupovine na Malom Kalemegdanu, na kome je najveći kontigent ulaznica, je regulisan dodeljivanjem rednih brojeva. Navijači koji dođu prilikom otvaranja prodajnog mesta Mali Kalemegdan dobijaju redne brojeve i obaveštenje kada se očekuje da dođu na red za kupovinu (na osnovu prosečnog vremena zadržavanja kupca na prodajnom mestu).

Zvezdaši HVALA što ste uvek uz svoj tim!