Dodatni kontigent sezonskih karata za nivo 200 i nivo 400 u prodaji od petka!

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava sve zainteresovane da će zbog velikog interesovanja dodatni kontigent sezonskih karata biti pušten u prodaju u petak tačno u 12 časova.

Prodaja će se vršiti online preko linka https://tickets.rs/tour/kk_crvena_zvezda_meridianbet_268 i u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu i trajaće tri dana (petak, subota, nedelja)!

U ponudi će biti kontigent sezonskih karata za nivo 200 (svi sektori) kao i za nivo 400. Klub će od ponedeljka pustiti u prodaju i dnevne karte za utakmicu 3.kola sa Monakom koja je na programu 18.10.2023.godine u Beogradu.

Podsećamo da je prodaja sezonskih karata koja je počela u septembru (04.09.), izazvala ogromno interesovanje naših navijača, i premašila sva očekivanja, što se vidi i po broju prodatih sezonskih karata.

Sve ostale karte nakon nedelje i trodnevne prodaje dodatnog kontigenta sezonskih karata, namenjene su isključivo za dnevnu prodaju, i cene tih karata (koje će u proseku biti znatno više) će varirati od kategorije utakmice!

Ukoliko nakon utakmice sa Monakom na raspolaganju ostane još sezonskih karata (koje su znatno povoljnije od pojedinačnih karata) klub će ih ponuditi zainteresovanim kupcima već od četvrtka.

KK Crvena zvezda Meridianbet