Crvena zvezda Meridianbet – Budućnost (nedelja 19h) izjave

Košarkaši Crvene zvezde Meidianbet igraju u nedelju derbi 6. kola ABA lige protiv ekipe Budućnosti. Utakmica se igra u Beogradskoj Areni od 19 časova.

Tim povodom KK Crvena zvezda Meridianbet pustio je u petak od 10 časova pojedinačne karte za tu utakmicu online preko sajta našeg partnera tickets.rs kao i na svim prodajnim mestima Tickets, po sledećim cenama, a kompletnu vest oko prodaje i cena karata možete pročitati na sledećem linku

Trener crveno-belih Janis Sferopulos ima sve brojniji sastav na okupu, a sada i tim koji ulazi u naredni meč svestan važnosti ove utakmice ali i sa dodatnim samopouzdanjem nakon vredne i velike pobede nad Bajernom u četvrtak uveče:

Igramo narednu utakmicu protiv jako dobrog tima. Za sada su neporaženi u ABA ligi i već ta činjenica pokazuje njihov kvalitet. Moramo da budemo fokusirani, i ono što je takođe vrlo važno da se držimo dogovora i našeg plana tokom svih 40 minuta utakmice“ rekao je trener crveno-belih.

Stefan Lazarević: „Vrlo važna utakmica za nas. Igramo protiv ekipe koja je lider na tabeli bez poraza su, igraju dobro i znamo da nas čeka težak posao. Pobeda protiv Bajerna sigurno znači puno posebno na polju samopouzdanja, dobro treniramo i radimo dobro, polako se kompletiramo. Recept se zna, velika motivacija, fokus na utakmicu i rivala, ipridržavanje dogovora i plana iz svlačionice. Pozivam i naše navijače da dođu i pruže nam podršku u ovoj vrlo važnoj utakmici“ rekao je Lazarević.

Kapije dvorane  biće otvorene dva sata pre početka meča koji se igra u Beogradskoj Areni.