Nezaboravno iskustvo Filipa u Areni – Sa nama se može sve što se poželi!

Utakmica Crvene zvezde Meridianbet i Budućnosti bila je još jedan praznik košarke i lepa utakmica u kojoj je više od 10 hiljada ljudi moglo da uživa u dobroj košarci i važnoj pobedi Crvene zvezde.

Ipak, verujemo da je jedan Filip posebno uživao na nedeljnoj utakmici!

Dečak koji je privukao pažnju javnosti iskrenom radošću i emocijama kojima je ispratio finiš utakmice sa Bajernom i trojku Jaga Dos Santosa u četvrtak u punoj Areni, bio je specijalni gost našeg kluba i igrača na nedeljnoj utakmici.

U četvrtak na tribinama, u nedelju u svlačionici sa igračima, hodniku koji vodi na teren uz svoje junake, kasnije i pored terena bodreći svoju Crvenu zvezdu…Filip je video sve što prethodi jednoj utakmici i iz drugog ugla bio u prilici da vidi kako se momci u crveno-belim dresovima pripremaju, a kasnije i igraju i na kraju slave pobedu u jednom važnom duelu. Osim poklona KK Crvena zvezda Meridianbet, Filip je kući otišao bogatiji i za patike Yaga Dos Santosa ali ono najvrednije – nezaboravno iskustvo i sećanje koje će imati iz druženja sa našim košarkašima i sa jedne važne utakmice naše Crvene zvezde.

Crvena zvezda je porodica!