Crvena zvezda Meridianbet dočekuje Armani u punoj Areni (petak 20.30 časova)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju u petak od 20.30 časova ekipu Armanija iz Milana u utakmici 10.kola Evrolige.

Pred ovaj meč vlada ogromno interesovanje, pa će naš tim imati punu halu iza sebe u nastojanjima da dođe do važne pobede.

Trener Janis Sferopulos koji je izašao pred novinare u četvrtak uveče na treningu kome su prisustvovali svi igrači osim Lazića i Hange očekuje dobar nastup naše ekipe:

“Igramo protiv tima koji igra sve bolje, imaju dve pobede u poslednja tri meča. Imaju iskustva da igraju ovakve utakmice, na nama je da imao fokus i da se držimo plana, da im napadnemo slabosti, generalno moramo da igramo pametno kako bismo ih pobedili. Posle četiri utakmice u sedam dana, sada smo imali malo vremena da odmorimo, da primenimo neke nove stvari. Još uvek dodajemo neke stvari u napadu i odbrani, veoma je bilo bitno da iskorist ovo vreme da se što bolje spremimo” rekao je Sferopulos.

Marko Simonović: „Armani je jaka i iskusna ekipa i dugo vremena su sa Etoreom Mesinom. Očekujem puno navijača u dvorani, biće teška utakmica. Oni igraju sa višom petorkom, pripremamo se za to. Imali smo dovoljno vremena da analiziramo protivnika i mislim da će biti sve kako treba i da ćemo odraditi ono što smo spremali” rekao je Simonović.

Kapije Beogradske Arene otvaraju se dva sata pre početka utakmice, a u slobodnoj prodaji ostao je dodatni kontigent karata za nivo 400.