Crveno beli otputovali u Novo Mesto (ponedeljak 17 časova)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otputovali su u nedelju u Sloveniju, gde ih u ponedeljak od 17 časova očekuje utakmica 9.kola ABA lige protiv ekipe Krke.

Meč u Novom Mestu igra se u dvorani Leon Štukelj, a za ovu utakmicu trener Janis Sferopulos neće moći da računa na Branka Lazića i Adama Hangu.

Crveno beli u ovo kolo ulaze kao lider na tabeli sa samo jednim porazom, a pred utakmicu sa Krkom neće biti nikakvog opuštanja jer naš tim želi da zadrži pobednički ritam i prvo mesto na tabeli:

Očekuje nas utakmica protiv tima koga poštujemo upravo zbog načina na koji igra.Ono što je do nas je da moramo da budemo i mentalno i fizički spremni, da se igrajući našu najbolju košarku, vratimo pozitivnim rezultatima i pobedama“ rekao je trener crveno belih Janis Sferopulos.

Dalibor Ilić: „Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je znala u prošlosti da iznenadi rivale ne samo u svojoj dvorani. To što smo favoriti na papiru ne znači ništa ako ne odigramo dobru utakmicu i to ne prenesemo na teren protiv ekipe koja zaslužuje respekt“

Odmah po završetku utakmice u Novom Mestu, crveno beli se autobusom vraćaju za Beograd i počinju pripreme za utakmicu Evrolige sa ekipom Anadolu Efesa koja je na programu u petak.