Crvena zvezda Meridianbet dočekuje Cibonu (nedelja 19 časova)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nakon velike i vrlo važne pobede nad Anadolu Efesom okreću se obavezama u regionalnoj ligi, gde ih već u nedelju očekuje utakmica sa Cibonom.

Crveno-beli su prvi na tabeli sa skorom 8-1 i žele da nastave sa pobedama i krunišu odlično drugo poluvreme iz duela sa bivšim prvakom Evrolige.

Trener Janis Sferopulos: “Igramo protiv na terenu dobro organizovanog tima. Protivnik je ekipa koja igra jako dobru timsku košarku i sa naše strane moramo da budemo spremni da odigramo čvrstu utakmicu protiv Cibone”

Stefan Lazarević: “Odigrali smo tešku zahtevnu utakmicu u petak uveče, ali sve je lakše kada se pobedi i kada je veliki napor i trud nagradjen. Sada nas čeka Cibona, mlada ambiciozna ekipa koja će bez ikakvog pritiska igrati ovu utakmicu. Na nama je da odigramo dobar, čvrst meč i nastavimo sa pobedama pred duplo kolo Evrolige“.

Utakmica Crvena zvezda Meridianbet – Cibona igra se u nedelju od 19 časova u Beogradskoj Areni, karte za ovaj meč su već puštene u prodaju i možete ih kupiti u svim poslovnicama našeg partnera Tickets.rs i na sledećem linku