Crvena zvezda Meridianbet dočekuje Albu (četvrtak 19 časova)

Košarkaši Crvene zvezde eridianbet dočekuju ekipu Albe u Beogradskoj Areni u utakmici 14.kola Evrolige.

Utakmica se igra u četvrtak od 19 časova, a karte za ovaj meč, kao i za utakmicu naredne nedelje sa Realom već se nalaze u prodaji.

Pred ovaj izuzetno važan meč crveno beli su u sredu trenirali u Areni, ekipi se na treninzima priključio i Adam Hanga koji je mnogo nedostajao timu, a njegov nastup zavisi od odluke trenera Janisa Sferopulosa koji će tu odluku doneti pred samu utakmicu:

Alba je tim koji ima dužinu, velika tela, igrače koji igraju dugo u Evroligi, mlade nade, Amerikance koji su došli da podignu kvalitet. Očekujemo da će svi da se vrate posle povreda. Igraće sa punim rosterom i bićemo fokusirani da od početka igramo dobro, da do kraja bude tako i da pobedimo. Mi smo veliki klub, zato svaki dan moramo da pobeđujemo. To i mi želimo, ali nažalost u Evroligi, pogotovo na strani, propustili smo neke šanse na kraju zbog malih detalja. Želimo da se podignemo, da igramo bolje, kako bismo popravili rezultate“.

Dejan Davidovac: “Čeka nas teška utakmica, znamo da je Alba bila nezgodan protivnik za nas dosad. Nadamo se pobedi. Biće nam dosta važno da trijumfujemo, svesni smo toga i spremno ih dočekujemo. Loše smo ušli u prethodne dve utakmice, treba bolje da počinjemo, da igramo dosta bolje u odbrani, da budemo agresivniji, fizički dominantniji i da nametnemo svoj ritam od starta. Između ostalog i to će biti ključ ove utakmice”.

Nakon utakmice sa Albom Crvenu zvezdu već u nedelju očekuje i težak meč sa Studentskim Centrom u Podgorici, pa onda i mečevi duplog kola Evrolige sa Realom i Makabijem.