Laza je ponovo bio tu i bodrio svoju Crvenu zvezdu

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su u četvrtak u Areni ekipu Albe i tako zabeležili željene bodove u utakmici sa protivnikom koji je prethodnih godina silno namučio naš tim u Beogradu.

Skoro 18 hiljada gledalaca pratilo je petu pobedu crveno-belih, a među njima je bio i naš dragi Laza, dečkić koji je našim momcima bio vetar u leđa i velika podrška ne samo u ovoj utakmici, već i na mnogim drugim susretima, pa i na Kupu Radivoj Korać u Nišu iz koga i rodom dolazi…

Za našeg Lazu nema prepreka, uvek je tu da pruži podršku, osmeh i pozitivnu energiju jer je njegova ljubav prema Crvenoj zvezdi, čista i velika!

Laza je ovog puta bio specijalni gost našeg kluba i u četvrtak je, uz obavezne poklone koje je dobio od Crvene zvezde, mogao da se uveri iz blizine kako protiču pripreme našeg tima za utakmicu, šta se dešava u svlačionici i kako izgleda jedna utakmica iz potpuno drugog ugla!

Kako je sve izgledalo možete pogledati u galeriji slika, a Laza će svaki put biti dragi gost njegove i naše Crvene zvezde.