NOVA ZVANIČNA PRODAVNICA KK CRVENA ZVEZDA OTVARA SVOJA VRATA U UTORAK!

KK Crvena zvezda Meridianbet sa ponosom obaveštava sve Zvezdaše da naš klub u utorak 26.12.2023.godine otvara novu zvaničnu prodavnicu KK Crvena zvezda!

Lokacija naše nove zvanične prodavnice je u strogom centru Beograda – u Dečanskoj ulici broj 17.

Podsećamo da je ovo je treći lokal KK Crvena zvezda u Beogradu: prvi FAN Shop otvoren je u sklopu hale “Aleksandar Nikolić” 23. oktobra 2019. godine, dok je početkom ove sezone u novembru otvoren i manji lokal ispred Beogradske Arene na platou na savernoj strani;

Smatramo da je ovo neophodan iskorak koji prati rast i razvoj kluba, a upravo je ovo nova zvanična prodavnica i lokal u strogom centru Beograda – nešto što su naši brojni navijači priželjkivali!

Novi lokal sa kojim možete da se upoznate i u video prezentaciji ispod (uz galeriju slika) je moderan dizajniran uz dominantne crvenu i belu boju.

Po prvi put u novoj zvaničnoj radnji KK Crvena zvezda dostupna je i roba našeg tehničkog sponzora kluba kompanije adidas, kao i original dres Crvene zvezde za sezonu 23/24!

Uz to, brojna armija naših navijača može da se upozna sa širokim asortimanom artikala koji ćemo dopunjavati I novim proizvodima!

Pored dresova, adidas artikala, tu su i majice KK Crvena zvezda, duksevi, navijački rekviziti, kape, šalovi, program za bebe…

Raspored utakmica i obaveza našeg prvog tima je izuzetno težak, ali ćemo kao klub i sa našim prvim timom odmah nakon praznika upriličiti druženje u radnji koja će svoja vrata otvoriti u utorak u 10 časova!

Iskoriste novogodišnje i Božićne praznike, obradujete sebe i svoje najmilije najlepšim poklonima voljenog kluba

Radno vreme zvanične radnje KK Crvena zvezda je od 10-20h radnim danima kao i subotom 10-17h

Klub će tokom poslednje nedelje odlazeće 2023.godine po tradiciji promovisati i novi kalendar za 2024. godinu, a od kalendarske godine u kojoj smo osvojili dva trofeja oprostićemo se novogodišnjim koktelom kluba u utorak u Beogradu!

Dođite, upoznajte se sa novom prodavnicom KK Crvena zvezda, razgledajte, probajte…

KK Crvena zvezda učinio je još jedan korak da učinim dostupnim svima opremu našeg kluba u voljenoj crveno beloj boji!