Novogodišnji koktel KK Crvena zvezda Meridianbet (foto)

KK Crvena zvezda Meridianbet održao je u utorak 26.12.2023.godine svoj Novogodišnji koktel u hotelu „Crowne Plaza“ u Beogradu.

U prisustvu kompletnog igračkog kadra, stručnog štaba, uprave kluba i velikog broja prijatelja uključujući i sponzore, bivše igrače, ispratili smo u opuštenoj atmosferi staru godinu (u kojoj naš tim očekuju još dve utakmice) i poželeli puno zdravlja, sreće i uspeha u novoj godini koja uskoro stiže.

U godini koja je na izmaku odigrali smo 76 takmičarskih utakmica. Osvojili smo dva trofeja, ostvarili 17 pobeda u Evroligi, punili dvorane i ostali u vrhu što je najteže.

O tome govore i brojke, ne samo u pobedama, nego i kroz utakmice naših igrača jubilaraca: Luka Mitrović je u ovoj kalendarskoj godini prešao cifru od 400 utakmica, Dejan Davidovac koji nam se vratio prešao je brojku od 300 utakmica, Nemanja Nedović je odigrao više od 200 utakmica, Ognjen Kuzmić je u ovoj godini stigao do brojke od  400 + utakmica…

Velikom broju okupljenih po tradiciji obratili su se kapiten Branko Lazić, trener Janis Sferopulos i predsednik kluba Nebojša Čović koji je i ozvaničio povratak Nikole Topića svojoj kući u Crvenu zvezdu najavom posebnog video Miloša Teodosića i Nikole Topića.

“Mislim da smo uradili pravu stvar ne samo za nas, već i srpsku košarku. Bila je ovo teška i izazovna godina, ali smo izašli na kraj”, rekao je prvi čovek kluba koji je govorio i o predstojećem periodu:

Mogu da kažem da smo najuspešniji klub na ovim prostorima u poslednje vreme. Pred nama izazovna godina, pored igrača i trenera pojačali smo se u Upravnom odboru, spremni smo za izazove. Sva takmičenja su važna i kada pobeđujemo i kada gubimo, trudićemo se da napravimo što je moguće bolji rezultat“, dodao je Čović na ceremoniji u “Kraun Plazi”.

U nastavku galeriji slika možete pogledati Novogodišnji koktel KK Crvena zvezda Meridianbet