Crvena zvezda Meridianbet dočekuje Igokeu za kraj 2023. godine (subota 20 časova)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet kalendarsku 2023.godinu ispraćaju utakmicom 14.kola ABA lige.

Meč protiv Igokee koji praktično označava start drugog kruga takmičenja u regionalnoj ligi igra se u subotu 30.12.2023.godine u hali Aleksandar Nikolić sa početkom u 20 časova.

Crveno beli u ABA ligi trenutno zauzimaju prvo mesto sa učinkom 12-1 i to mesto žele i da zadrže pobedom nad timom koji je jedno od najprijatnijih iznenadjenja prvog kruga i trenutno je na deobi trećeg mesta sa skorom 9-4.

Ekipa Crvene zvezde nakon utakmice u Atini, vraća se u Beograd u petak i odmah po dolasku iz Grčke odradiće trening pred ovaj meč:

Utakmica sa Igokeom označava početak drugog kruga takmičenja u kome želimo da nastavimo onako kako smo završili prvi, pobedom. Zbog toga moramo da budemo spremni da odigrao dobru utakmicu i sigurno naš protivnik će doći sa željom da se bori i pored činjenice da je bez nekoliko odsutnih igrača. Za nas je od izuzetne važnosti da igramo našu igru, da budemo na terenu fokusirani, i uradimo stvari koje je neophodno da uradimo“ rekao je trener Janis Sferopulos.

Dejan Davidovac: „Očekuje nas ekipa koja je odigrala jako dobro prvi krug ABA lige, sa nekolicinom iskusnih igrača. Stoji da su ostali bez nekoliko važnih delova tog tima, ali to je i dalje ekipa koja ima veliki kvalitet i koja sigurno dolazi u Beograd da se bori. Naše je bez obzira na sve da odigramo dobar meč po dogovoru iz svlačionice i dodjemo do bodova kojim i dalje čvrsto držimo našu poziciju u našim rukama

Meč sa Igokeom igra se u hali Aleksandar Nikolić, a u posebnoj vesti možete pogledati i raspored ulazaka u dvoranu za sve vlasnike sezonskih karata.