Počela prodaja karata, nezapamćene gužve, Nivo 200 u belom, Nivo 400 u crvenom

Prodaja pojedinačnih karata za utakmicu 19. kola Evrolige Crvena zvezda Meridianbet – Partizan počela je 02.01.20204. godine tačno u 12 časova u prostorijama našeg sportskog društva.

Ono što je već sada jasno – košarkaši Crvene zvezde imaće ogromnu podršku i vetar u ledja u četvrtak uveče u Beogradskoj Areni, jer se red pre počletka zvanične prodaje dug više stotina metara formirao od prostorija Sportskog društva do stadiona našeg fudbalskog kluba „Rajko Mitić“!

Podsećamo da je KK Crvena zvezda Meridianbnet organizovao prodaju kontigenta pojedinačnih karata na ovaj način kao i da gostujućih navijača na predstojećem meču neće biti!

Istovremeno, i navijačka grupa Delije sever pozvala je sve Zvezdaše da zajedno naprave crveno-beli spektakl 4.1. u Areni  i u svom saopoštenju pozvali sve koji budu dolazili u halu da pripreme svoje zvezdaške rekvizite i odevne predmete crvene i bele boje!

“Na utakmicama u Evroligi pokazali smo šta je verna Zvezdaška publika. Za večiti derbi želimo da to podignemo na još viši nivo, a za to je potrebno da se unapred dogovorimo i zajedno potrudimo. Prošle sezone na Marakani smo napravili koreografiju sa crvenim i belim majicama. Želimo da isto to sada uradimo i u Areni.

Svi koji dolazite na utakmicu pratite sledeća uputstva:

Nivo 400  – Svi u CRVENIM majicama ili duksericama

Nivo 200 –  Svi u BELIM majicama ili duksericama

Ovo je izazov za svakog Zvezdaša i nadamo se da će svako da ispoštuje ovaj dogovor i da napravimo koreografiju koja traje celu utakmicu i tako pomognemo našim igračima da pobede u derbiju.

KK Crvena zvezda Meridianbet koristi i ovu priliku da se zahvali svim Zvezdašima koji su i  ovom prilikom u utorak tokom novogodišnjih praznika pokazali ogromnu ljubav prema crveno beloj boji!