U prodaji polusezonske karte KK Crvena zvezda Meridianbet

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet pušta u prodaju od četvrtka 11.01.2024. godine polusezonske karte za drugi deo takmičarske sezone 2023-2024!

Crveno-beli su se vratili u Beogradsku Arenu i ponovo prave atmosferu o kojoj priča cela Evropa. Pred nama je osam utakmica na domaćem terenu u Evroligi, šest utakmica u ligaškom delu regionalne ABA Lige i potencijalne utakmice Plej-ofa, kao i završnica domaćeg šampionata!

Tim povodom KK Crvena zvezda Meridianbet je odlučio da pusti preostali kontigent odštampanih sezonskih ulaznica, koje će važiti za sve utakmice do kraja sezone 2023-24!

Prodajno mesto MALI KALEMEGDAN

Početak prodaje: Četvrtak od 10:00

radno vreme:  četvrtak, petak, subota i ponedeljak 15.01.2024. godine od 10-18 časova

Kao i do sada, ticketing partner kluba su naši dugogodišnji saradnici iz kompanije Ticket Vision (www.tickets.rs). Navijači će biti u prilici da sezonske karte poruče i online, uz mogućnost preuzimanj na blagajni Arene na dan utakmice.

ČLANARINA I BENEFITI: ČLANARINA sa članskom karticom se podrazumeva i nije potrebna doplata;

Podsećamo, da prilikom kupovine, kupac postaje član i dobija svoju personalizovanu člansku kartu, čija je cena već uračunata u cenu sezonske karte (1000 rsd cena članarine). Starim kupcima se automatski produžava članstvo koje je takođe uračunato u cenu.

Jedan od prvih benefita za vlasnike sezonskih i članskih karata je omogućen popust u zvaničnoj prodavnici Fan Store do 10% prilikom svake kupovine.

Podsećamo još jednom na cene polusezonskih karata KK Crvena zvezda Meridianbet za drugi deo sezone 2023-24 su sledeće:

Koliko su podrška ekipi i ambijent na tribinama po kome smo postali poznati još pre više od jedne decenije ne treba posebno isticati, zato vas pozivamo da u što većem broju budete uz crveno-bele u najvažnijem delu sezone koji počinje sada!

Obezbedi svoje mesto u hali na SVIM utakmicama do kraja sezone, jer tako na najdirektniji način podržavaš Klub i učestvuješ u svim uspesima crveno-belih!