Crvena zvezda Meridianbet dočekuje FMP (nedelja 18 časova)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju ekipu FMP-a u utakmici 17.kola ABA lige koja je na programu u nedelju u Beogradskoj Areni.

Podsećamo da je termin utakmice promenjen, pa će meč startovati u 18 časova uz slobodan ulaz za svu decu do 7 godina (uz pratnju roditelja) školarce, srednjoškolce i studente.

Crveno beli su u dramatičnoj završnici poraženi od Baskonije u meču u kome nije igrala gotov kompletna bekovska linija (Teodosić, Nedović, Topić) a meč protiv FMP biće dobra priprema i uvertira za važno gostovanje u Berlinu. Ipak, najvažniji cilj je zabeležiti još jednu pobedu i sačuvati prvo mesto sa samo dva poraza i to protiv tima koji se znatno promenio u odnosu na prvu utakmicu u kojoj je Crvena zvezda pobedila, a na klupi debitovao trener Janis Sferopulos:

FMP je tim koji se značajno promenio od naše prve utakmice u prvom krugu. Sada je tu novi trener i mnogo novih igrača, što znači da ćemo morati da budemo spremni da igramo protiv tima koji će se sigurno boriti nekom novom energijom“ rekao je trener našeg tima.

Branko Lazić: „ FMP uvek ima epitet tima koji je ambiciozan, koji igra sa velikom energijom i vrlo borbeno. Od prve utakmice koju smo dobili mnogo toga se promenilo u ekipi FMP-a od klupe preko igračkog kadra. To znači i neke novitete, novu energiju i novu želju za dokazivanjem na koju moramo biti spremni jer želimo pobedom da udjemo u nedelju u kojoj nas očekuju dve vrlo važne utakmice“.

Meč Crvena zvezda Meridianbet – FMP igra se u nedelju do 18 časova, karte su puštene u prodaju još prošlog petka. Nakon ove utakmice crveno belima sledi gostovanje Albi pa aba liga derbi protiv Partizana naredne nedelje takođe u Areni.