Crvena zvezda dočekuje Partizan (nedelja 19 časova)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju u nedelju ekipu Partizana u utakmici 18.kola ABA lige.

Ovo će biti drugi duel dva tima u ovom takmičenju, u prvom, crveno beli su poraženi 98:87, ali su u Evroligi početkom 2024.godine uzvratili sjajnom evroligaškom pobedom 88:72.

Naš tim je trenutno prvi sa skorom 15-2 i eventualnom pobedom u nedelju napravio bi veliki korak ka prvom mestu pred plej of.

Trener Janis Sferopulos: „Svaka utakmica sa Partizanom je važna, igrali smo već do sada. Znamo važnost i ove utakmice, kao što je i svaka važna, ali znamo i da smo prvi na tabeli u ovom trenutku. Imamo ekstra motiv jer želimo da ostanemo na prvom mestu. Miloš Teodosić će trenirati u subotu i mislim da će biti sprema kao i ostali momci. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i bodre naš tim ali fer, sportski i korektno“.

Dejan Davidovac: „ Svaka utakmica sa Partizanom je velika utakmica, veliki je i ulog. Ipak, dobro se znamo, ovo će biti četvrti derbi u sezoni. Očekujem zanimljivu utakmicu i nadam se našoj pobedi uz veliku podršku naših navijača sa tribina“.

Utakmica 18.kola ABA lige igra se u nedelju od 19 sati, kapije Arene biće otvorene u 17 časova, i ovim putem pozivamo sve koji budu dolazili u halu da dođu ranije u dvoranu zbog detaljnih kontrola, kao i da sportski fer i korektno bodre naš tim.