KK Crvena zvezda Meridianbet učestvovao u akciji davanja krvi, kapiten poklanjao karte

U ponedeljak 29.01.2024. godine, počela je još jedna, tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi (29. put) u organizaciji UG Delije Sever, SD Crvena Zvezda i Instituta za transfuziju krvi Srbije, pod, već prepoznatljivim sloganom „Crveno-bela krv“.

Akcija se održava kao i uvek u Medija centru Stadiona „Rajko Mitić“, u ponedeljak od 9-15 časova i u utorak od 10-18 časova.

Delegacija KK Crvena zvezda Meridianbet predvođena našim kapitenom Brankom Lazićem i sportskim direktorom Milanom Dozetom posetila je u ponedeljak naš fudbalski stadion i aktivno podržala ovu akciju kao i mnogo puta do sada, a pojedini članovi naše delegacije su i aktivno učestvovali u davanju krvi.

Takođe, kao poseban poklon, svaki davalac krvi tokom dvodnevne akcije dobija na poklon po jednu kartu za utakmicu 24.kola Evrolige sa Valensijom koja se igra u utorak u Beogradu!

Kako je sve proteklo možete pogledati u galeriji slika i video prilogu ispod teksta.

Podsećamo,mi Zvezdaši više puta smo u prošlosti pokazali da imamo veliko i humano srce, a a 29. akcija dobrovoljnog davanja krvi prava je prilika da još jednom pokažemo da je Crvena zvezda velika porodica!

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.