Crvena zvezda Meridianbet ubedljivo prva u regionu – od sada se družimo i na WhatsApp-u!

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet decenijama važi za najpraćeniji klub iz regiona, a takva situacija je i sada – zvanični presek Evrolige to i potvrđuje!

KK Crvena zvezda u godinama za nama radi na konstantnoj interakciji sa navijačima putem društvenih mreža, koji iz dana u dan bodre svoj voljeni klub na sebi svojstven način. Pa tako, presek Evrolige do januara govori da je naš klub ubedljivo najpraćeniji u regionu, odnosno šesti u čitavoj Evropi ako se uzme u obzir broj pratilaca na društvenim mrežama.

Kada uporedimo januar prošle i ove godine broj pratilaca na društvenoj mreži Instagram je uvećan za više od 70 hiljada (73.636) – 2023. godine je zvanični nalog KK Crvena zvezda pratilo 251.619 ljudi, a u januaru je ta brojka bila na neverovatnih 325.255, što je za 29,3% više u odnosu na isti period prethodne godine.

Neverovatan skok smo doživeli i na društvenoj mreći TikTok, gde je zabeležen rast od čak 75,6%. U januaru prošle godine je zvanični profil Crvene zvezde pratilo 23.800 pratilaca, a u istom mesecu tekuće godine ta brojka je došla do 41.800, što znači da je još 18.000 naloga zapratilo naš profil.

Kada govorimo o društvenoj mreži X, zaključno sa januarom ove godine zabeležen je rast od 8,6%, odnosno 10.725 više pratilaca u odnosu na isti mesec 2023. godine.

Dakle, kada se podvuče crta – KK Crvena zvezda zaista jeste prvi najpraćeniji klub iz regiona, odnosno šesti u Evropi. Pre crveno-belih nalaze se Real Madrid, Barselona, Fenerbahče, Bajern Minhen i Panatinaikos.

Ako gledamo broj angažovanih naloga na društvenim mrežama, naš tim se nalazi na drugom mestu odmah iza Fenerbahčea.

Osim društvenih mreža na kojima ste do sada navikli da pratite svoj voljeni klub, KK Crvena zvezda od sada ima i zvanični kanal na WhatsAppu – zapratite nas i tamo i budi prvi obavešteni o najvažnijim vestima i novitetima iz tabora tima sa Malog Kalemegdana.

Klikom na link koji sledi možete da se pridružite našem kanalu – Crvena zvezda Meridianbet je na WhatsApp-u!

*U obzir uzete zvanične analize – Nilsen istraživanje i Evrolige na društvenim mrežama*