“Biće teško, ali verujemo u pobedu” Crvena zvezda dočekuje Panatinaikos (sreda 20 časova)

Pred košarkašima Crvene zvezde Meridianbet je novo duplo kolo Evrolige. U sredu od 20 časova crveno–beli ugostiće ekipu Panatinikosa, dok će svega dva dana kasnije, takođe na domaćem terenu, odigrati utakmicu protiv ekipe Virtusa.

KK Crvena zvezda je sa atinskim “zelenim” do sada odigrala ukupno 26 utakmica, a rivalstvo koje se godinama stvaralo između ova dva tima datira od još sad već davne 1998. godine kada su prvi put odmerili snage.

Izabranici Janisa Sferopulosa u meč ulaze sa 10 pobeda i 19 poraza, dok je Panatinaikos na skoru od 18-11.

Jasno je da je pred našim timom težak zadatak, posebno ako se uzme u obzir da će trener Janis Sferopulos moći da računa na samo 11 igrača.

Janis Sferopulos: “Igramo protiv Panatinaikosa, tima koji ima kvalitet, na dobroj su poziciji. Sa druge strane, mi hoćemo da se vratimo u pobedničko raspoloženje nakon poraza u poslednje vreme u Evroligi. Imamo naše probleme, ali imamo 11 igrača i igramo pred našim navijača i probaćemo da pobedimo. Znamo da nemamo sve opcije, ali sa igračima koje imamo, njima verujem i i znam da će dati maksimum.”

O očekivanjima je govorio i prvotimac KK Crvena zvezda Nemanja Nedović.

“Panatinaikos je ekipa koja se bori za sam vrh Evrolige. Mi želimo da se vratimo pobedama, tako da motivacije sigurno ne manjka. Očekuje nas kvalitetan protivnik koji je lepo popunjen na svim pozicijama. Mislim da smo u dobroj zdravstvenoj situaciji, bolje nego pre. Potrudićemo se da zabeležimo pobedu.”

Karata za utakmicu protiv Panatinaikosa i dalje ima u prodaju, baš kao i za duel sa Virtusom koji očekuje KK Crvena zvezda svega dva dana kasnije (22. mart), a prodaja se vrši po uobičajenoj proceduri, na svim prodajnim mestima našeg partnera Tickets.rs kao i online na sajtu www.tickets.rs.