KK Crvena zvezda i fondacija Meridianbet zajedno za Đorđa Milojevića! /VIDEO/

Dvadesetogodišnji Đorđe Milojević, koji boluje od malignog sarkoma ilijačne kosti, nastavak lečenja očekuje u inostranstvu. Kako su za operativni zahvat, koji mu je neophodan radi izlečenja, potrebna velika finansijska sredstva, Košarkaški klub Crvena zvezda i Meridian fondacija, uručili su donaciju njegovoj porodici.

Košarkaši Crvene zvezde potpisali su dres sa njegovim prezimenom, koji su, zajedno sa Meridian fondacijom predali njegovom bratu na poklon. Tom prilikom kapiten crveno-belih Branko Lazić pružio je podršku Đorđevoj porodici, a i pozvao druge da se uključe u akciju prikupljanja novčanih sredstava, neophodnih za njegovo lečenje

Pozivam sve da pošalju SMS 1641 na 3030, da zajedno pomognemo da se Đorđe izleči od opake bolesti“, istakao je kapiten našeg tima.

O opakoj bolesti govorio je i brat Đorđa Milojevića, Lazar:

Borba za njegov život krenula je pre desetak meseci. Primio je nekoliko hemioterapija do sada, čekamo odgovor bolnice iz Bolonje i nadamo se da će dalje lečenje nastaviti u Italiji.

Jelena Jocić, iz Meridian fondacije, pridružila se pozivu Branka Lazića, istakavši da je neophodno da se sve društveno-odgovorne kompanije uključe u prikupljanje finansijskih sredstava za Đorđa Milojevića.

Nadamo se da ćemo, ovom donacijom, barem malo pomoći Đorđu i njegovoj porodici, ali ovim putem pozivamo i sve pojedince, ustanove i kompanije da se pridruže ovoj zajedničkoj borbi za njegovo izlečenje.”

Crveno–bela porodico, hajde da pomognemo jednom mladom dečku da pobedi u najvažnijoj životnoj utakmici.

1641 na 3030 – za Đorđev život!